Ajankohtaista – tutustu toimintaamme

Monipuoliset rakentamisen palvelut ovat yrityksemme ydinosaamista. Kun haluat pysyä ajan tasalla toimintamme kuulumisista ja uusimmista uutisista, pidä silmällä tätä Ajankohtaista-sivua.

Kysy lisää!

Uusia urakoita

13.3.2018

Olemme solmineet kaksi uutta urakkasopimusta. Rakennusliike Sorvoja Oy tulee rakentamaan Valio Oy Haapaveden tehtaalle rakennuslaajennuksena toteutettavan keittosalin ja NEOT Oy Oulun terminaalin uuden tuotepumppaamon. Lue lisää »

Bet-Ker Oy Pääkonttori

5.1.2018

Rakennusliike Sorvoja Oy ja Bet-Ker Oy ovat solmineet urakkasopimuksen uuden pääkonttorin rakentamisesta Ylivieskaan. Rakennus on kerrosalaltaan 563 m2 ja tilavuudeltaan 2 180 m3. Lue lisää »

Oulaskankaan sairaalan osasto 3:n muutos- ja saneeraustyöt

28.2.2017

Rakennusliike Sorvoja Oy on valittu Oulaskankaan sairaalan osasto 3:n saneeraus- ja muutostöiden urakoitsijaksi. Työt alkavat 1.3. ja valmistuvat marraskuun loppuun mennessä. Lue lisää »

As Oy Oulaisten Koskenranta on valmistunut!

20.2.2017

Oulaisten joenrantaan nousseen As Oy Oulaisten Koskenrannan rakennustyöt ovat nyt valmiit! Koskenrannan nykyaikaiset asunnot tarjoavat viihtyisää asumista palveluiden läheltä. Lisäksi jokaisesta asunnosta on upeat jokinäkymät. Tervetuloa... Lue lisää »

Fennovoiman pääporttirakennus

12.7.2016

Fennovoima on allekirjoittanut urakkasopimuksen pääporttirakennuksen toteuttamisesta oulaistelaisen Rakennusliike Sorvoja Oy:n kanssa. Pääporttirakennuksen LVI- ja sähkötöistä vastaa ARE Oy Kokkolasta. Pääporttirakennuksen rakentamiseen... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »

Kerro meistä kavereillesi

Ajankohtaista

Laki kuluttajariitalautakunnasta

Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa (www.kuluttajariita.fi).

Yhteydenotto