Rakennusliike Sorvoja Oy rakentaa 

Tällä sivulla voit tutustua käynnissä oleviin rakennushankkeisiimme. Laajat resurssimme ja moderni kalusto takaavat laadukkaan rakentamisen sovitussa aikataulussa. Vastamme mielellämme rakentamiseen liittyviin kysymyksiin, ota yhteyttä!

Alakorkalon jätevedenpuhdistamon laajennus ja saneeraus

Rakennushankkeena on Rovaniemen Alakorkalon jätevedenpuhdistamon laajennuksen ja saneerauksen pääurakka. Laajennuksena rakennetaan uudet ilmastus- ja jälkiselkeytysaltaat sekä uusi suodatinrakennus. Näiden lisäksi saneeraataan nykyinen jäkiselkeytysallas. Pääurakkaan kuuluu rakennustöiden lisäksi LVI-työt. Tilaajana on Napapiirin Vesi Oy.

Valio Oy Haapaveden tehdas, Keittosali 

Rakennushankkeena on Valio Oy Haapaveden tehtaalle rakennuslaajennuksena toteutettava keittosali aputiloineen.

Kerrosala: 1 712,5 m2
Tilavuus: 8 508 m3

NEOT Oy, Oulun terminaalin uusi tuotepumppaamo

Rakennushankkeena on NEOT Oy:n Oulun terminaalin uuden tuotempumppaamon rakentaminen.

NEOT Group harjoittaa öljy- ja biotuotteiden tukkukauppaa. Suuret pohjoismaiset huoltamoketjut St1, ABC ja Shell saavat heiltä polttoaineensa.

Bet-Ker Oy, Pääkonttori

Rakennushankkeena on Bet-Ker Oy:n uuden pääkonttorin rakennusurakka Ylivieskaan.

Kerrosala: 563 m2
Tilavuus: 2 180 m3

KOy Kesti, Tehostetun palveluasumisen palvelukoti

Rakennushankkeena on Kiinteistö Oy Kestin 30 paikkaisen tehostetun palveluasumisen palvelukodin rakentaminen Nivalaan KVR-urakkana.

Kerrosala: 1 468 m2
Tilavuus: 5 570 m3

Merijärven jätevedenpuhdistamon lietteenkäsittelyrakennus

Rakennushankkeena on Merijärven jätevedenpuhdistamon lietteenkäsittelylaitoksen rakennustekniset työt suunnitteluineen. 

Kerro meistä kavereillesi

Osaava henkilökunta ja laadukas kalusto takaavat laadun

Yrityksemme henkilökunta edustaa alan ehdotonta huippua. Laadukas rakentaminen vaatii tekijöiksi rautaiset ammattilaiset ja siksi olemme panostaneet henkilöstömme koulutukseen sekä osaamiseen. Tutustu lisää henkilökuntaamme!

Korkea laatu perustuu myös monipuoliseen ja laadukkaaseen kalustoon. Ammattilaiset tarvitsevat töihinsä kunnon työkalut ja olemme halunneet varmistaa panostamalla kalustoon, joka edustaa alan korkeimpia standardeja. Tutustu lisää kalustoomme!

Laki kuluttajariitalautakunnasta

Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa (www.kuluttajariita.fi).

Yhteydenotto