Asuntotuotanto on Rakennusliike Sorvoja Oy:n osaamista Pohjois-Suomessa ja Keski-Pohjanmaalla

Rakennusliike Sorvoja Oy on tullut tunnetuksi mittavasta asuntotuotannostaan. Me olemme rakentaneet lukuisia asuntoja ja kerrostaloja Pohjois-Suomen ja Keski-Pohjanmaan alueilla. Laajojen asuntokokonaisuuksien rakentaminen vaatii mittavaa ammattitaitoa ja kokemusta. Asiakkaamme ovat olleet erityisen tyytyväisiä luotettavuuteen ja rakentamaamme laatuun. Tälle sivulle olemme keränneet joitakin rakentamiamme kohteita ja kerromme mielellämme lisää tekemistämme projekteista, kysy lisää!

As Oy Kalajoen Sillanranta

Ennakkomarkkinoinnissa As Oy Kalajoen Sillanranta. Jokimaisemaan sijoittuva viisikerroksinen kerrostalo rakentuu joen äärelle pääkadun varteen. Upeat viisikerrosta lasitetuilla parvekkeilla, kotiin nouset hissillä ja asioit keskustan liikkeissä jalan. Sisustuksen laatuun on kiinnitetty erityistä huomiota ja voit siihen myös itse vaikuttaa. Joenpuoleiselle pihalle rakennetaan taloyhtiön asukkaiden käyttöön puulämmitteinen pihasauna.

Myynnistä vastaa:
Jokilaaksojen OP-Kiinteistökeskus Oy LKV
Puh. 010 257 1750
https://op-koti.fi/uudiskohde/asunto-oy-kalajoen-sillanranta

Oulaisten-Koskenranta-Etupiha

Asunto Oy Oulaisten Koskenranta

As Oy Oulaisten Koskenranta valmoistui tammikuussa 2017. Kerrostalo nousi loistavalle sijainnille palveluiden keskelle Pyhäjoen varteen. Talossa on viisi kerrosta ja kaikkiaan 21 asuntoa. 

Myynnistä vastaa:
Laaksojen OP-Kiinteistökeskus Oy LKV / Oulainen
Puh. 010 2547790 
www.opkk.fi

Haapaveden kannel

As Oy Haapaveden Kannel

Asunto Oy Haapaveden Kantele valmistui toukokuussa 2017. Kerrostalo nousi Haapaveden keskustaan ja käsittää 4 liiketilaa ja 18 asuntoa.

Asunto Oy Oulaisten Senaatti

Asunto Oy Oulaisten Senaatti

Asunto Oy Oulaisten Senaatti on Oulaisten keskustassa Peltokadulla sijaitseva kolme kerroksinen kerrostalo. Talossa on kaikkiaan 19 huoneistoa.

  • 6 kpl 75 m²
  • 1 kpl 73 m²
  • 12 kpl 59,5 m²

Osoite:
Peltokatu 2 86300 Oulainen

Myynnistä vastaa:
Laaksojen OP-Kiinteistökeskus Oy LKV
Oulainen 010 2547790

www.opkk.fi

Oulaisten Joutsenranta

As. Oy Oulaisten Joutsenranta

Asunto Oy Oulaisten Joutsenrannan kuusi huoneistoa käsittävä rivitalo sijaitsee viihtyisällä Hussan asuinalueella. Jokaiseen huoneistoon kuuluu oma autokatos. Suunnittelussa on otettu huomioon uudet vuoden 2010 lämmöneristysmääräykset. Lämmitysmuotona on edullinen maalämmöllä toimiva lattialämmitys.

  • 4 kpl 3h+k+s
  • 2 kpl 2h+k+s

Osoite:
Veneilijänväylä 10
86300 Oulainen

Ylivieskan Väinölä

As. Oy Ylivieskan Väinölä

Asunto Oy Ylivieskan Väinölä on Ylivieskan Kivelänkadulla sijaitseva 4-kerroksinen asuinrakennus. Pohjakerroksessa sijaitsevat asuntokohtaiset varastot, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto, väestösuoja, 5 autotallia sekä tekniset tilat. Huoneistot on varustettu vesipatterilämmityksellä sekä huoneistokohtaisella koneellisella ilmanvaihdolla ja lämmön talteenottolaitteistolla. Rakennus on myös liitetty kaukolämpöön ja kaapeli-TV -verkostoon.

Haapaveden Mäntykartano

As. Oy Haapaveden Mäntykartano

Asunto Oy Haapaveden Mäntykartano on nelikerroksinen, hissillä varustettu talo aivan Haapaveden keskustan tuntumassa Kansanpellontiellä. Yhtiö käsittää 14 tasokasta huoneistoa, joissa jokaisessa on oma sauna
Oulaisten Jokikartano

As. Oy Oulaisten Jokikartano

Jokikartano on kolmikerroksinen asuinkerrostalo, johon sisältyy 15 asuntoa, 4 autotallia ja 8 autokatosta. Kerrostalo sijaitsee Oulaisten keskustassa Pyhäjoen rannalla.
Ylivieskan Joenranta

As. Oy Ylivieskan Joenranta

As. Oy Ylivieskan Joenranta on rakennettu aivan Ylivieskan keskustan tuntumaan. Tiilipintainen viisikerroksinen talo sisältää 20 asuntoa ja kuusi autokatosta.
Ylivieskan Ainola

As. Oy Ylivieskan Ainola

As. Oy Ylivieskan Ainola on rakennettu lähelle Ylivieskan keskustaa tilavalle ja rauhalliselle paikalle Kalajoen tuntumaan, puistoa vasten. Ainolassa on 16 kerrostaloasuntoa. Ainolassa kerroksia on neljä. Rakennus on varustettu automaattiovisella kahdeksan hengen hissillä. Ainolan sisäilman laatu, seinäpuhallustekniikalla, on Tekesin tutkimuskohteena.
Ylivieskan Vaahterapuisto

As. Oy Ylivieskan Vaahterapuisto

As. oy Ylivieskan Vaahterapuisto on lähellä Ylivieskan keskustaa sijaitseva asuinkerrostalo. Vaahterapuistossa on 15 asuntoa neljässä kerroksessa. Rakennus on varustettu hissillä ja asuntokohtaisella ilmanvaihtojärjestelmällä.
Kalevankartano

As. Oy Kalevankartano

As Oy Oulaisten Kalevankartano sijaitsee Oulaisten keskustassa. Kalevankartanossa on 15 asuntoa ja 5 liikehuoneistoa. Rakennus on varustettu hissillä ja asuntokohtaisella ilmanvaihtojärjestelmällä, joissa on lämmöntalteenotto.

Referenssit, asuinrakennukset

Kiinteistö Oy Kärsämäen Aleksi, vesikaton korjaustyöt ja uuden vesikatteen rakentaminen (2014)

Kiinteistö Oy Kalajoen Rinne, asuntojen korjaustyöt (2014)

As Oy Oulaisten Senaatti, kerrosala: 1598 m² (2012) Uudisrakennus

As Oy Oulaisten Joutsenranta (2011) Uudisrakennus

As Oy Oulaisten Katekeetta (2009) Uudisrakennus

As Oy Ylivieskan Väinölä (2008) Uudisrakennus, kerrosala: 991 m²

As Oy Haapaveden Mäntykartano (2008) Uudisrakennus

As Oy Oulaisten Jokikartano (2004) Uudisrakennus

As Oy Ylivieskan Joenranta (2003) Uudisrakennus

As Oy Ylivieskan Ainola (2000) Uudisrakennus

As Oy Ylivieskan Vaahterapuisto (1999) Uudisrakennus

As Oy Oulaisten Kalevankartano (1998) Uudisrakennus

Kerro meistä kavereillesi

Laadukas ja monipuolinen rakentaja

Tällä sivulla esitellyt projektit ovat vain pieni osa rakentamistamme kohteista. Olemme rakentaneet lukuisia asuntokohteita ja olemme tulleet tunnetuksi luotettavana sekä ammattitaitoisena rakentajana. Kerromme mielellämme lisää rakentamistamme kohteista. Kun tarvitset alan rautaista osaajaa, ota meihin yhteyttä!

Laki kuluttajariitalautakunnasta

Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa (www.kuluttajariita.fi).

Yhteydenotto