Myynnissä olevat kohteet

Tällä sivulla voit tutustua Rakennusliike Sorvoja Oy:n rakentamiin, myynnissä oleviin kohteisiin. Toteuttamamme projektit on tehty laatuun panostaen ja tyytyväinen asiakas on meille tärkeä. Tutustu kohteisiin ja ota yhteyttä välittäjään!

Asunto Oy Oulaisten Koskenranta 

Asunto Oy Oulaisten Koskenranta rakentui Oulaisten keskustaan aivan Pyhäjoen rantaan. Modernit kaupunkiasunnot luovat puitteet viihtyisälle ja rauhalliselle asumiselle palveluiden läheisyydessä. Asunnoissa on isot, huoneiston kokoon sovitetut lasitetut parvekkeet, joista jokaisesta avartuu kaunis jokinäkymä. Arkkitehdin suunnittelemat huoneistot ovat toimivia ja viihtyisiä. Vesikiertoinen lattialämmitys ja huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto. Laadukas parkettilattia, moderni keittiö, oma sauna ja raikkaat kylpyhuoneet. Taloon valmistui 21 asuntoa.

Myynnistä vastaa
Laaksojen OP-Kiinteistökeskus Oy LKV
Oulainen 010 254 7790

Voit tutustua kohteeseen myös osoitteessa:
www.opkk.fi

Haapaveden kannel

As Oy Haapaveden Kannel

Toukokuussa 2017 valmistunut As Oy Haapaveden Kannel on helpon asumisen hissillinen kerrostalo, joka käsittää 18 laadukasta, muun muassa tavanomaista suurempaa lasitetuin parvekkein varustettua asuinhuoneistoa sekä neljä katutason avaraa liikehuoneistoa. Rakennus nousi entisen S-Marketin tontille, eli paraatipaikalle niin asumisen kuin liiketoiminnan suhteen.

Myynnistä vastaa
Laaksojen OP-Kiinteistökeskus Oy LKV,
Y-tunnus 0516391-7 

Haapavesi 
Vanhatie 49, 86600 
010 257 1760 
haapavedenopkk@op.fi 

Oulaisten Senaatti

Asunto Oy Oulaisten Senaatti, Oulainen

Vuonna 2011 valmistunut As Oy Oulaisten Senaatti on palveluiden keskelle rakennettu laadukas kerrostalo, joka käsittää kolme kerrosta ja 19 huoneistoa.

Vapaana vielä yksi 73 m2 asunto Oulaisten paraatipaikalta!

Osoite

Peltokatu 2 86300 Oulainen

Myynnistä vastaa
Laaksojen OP-Kiinteistökeskus Oy LKV
Oulainen 010 254 7790

Voit tutustua kohteeseen myös osoitteessa:
www.opkk.fi

Kerro meistä kavereillesi

Laki kuluttajariitalautakunnasta

Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa (www.kuluttajariita.fi).

Yhteydenotto